Я не тутешня

Екатерина Цымбалист
***
Як зАвжди невдАло
і сонце вставало
дивитись на наші тіла.
Так гаряче крала
і все ж не встигала
позичить хвилину в життя.


Приспів:

Я не тутешня. Ні звідси, ні з нині.
Я все ще там - У зеленій долині.
Я все ще з ним вісім років потому.
Шкода, я не повернулась додому.

Я все ще там — у зеленій долині.
Так було завжди: від тоді й до нині.
Певне і далі так буде до скону.
Шкода, я не повернулась додому.

2 куплет:

ЗИбкий чАсу пісок
З невиразних думок
Затягає на спомину дно.
Тіні давні встають
і в ролях програють
Ту картину, відзняту давно.

Приспів:

Я не тутешня. Ні звідси, ні з нині.
Я все ще там - У зеленій долині.
Я все ще з ним вісім років потому.
Шкода, я не повернулась додому.

Я все ще там — у зеленій долині.
Так було завжди: від тоді й до нині.
Певне і далі так буде до скону.
Шкода, я не повернулась додому.