Как кубик рафинада на украинском

Екатерина Цымбалист
Як кубік рафінаду
По краплі смокче чаю,
Так ми вбираєм вади,
Не знаючи, що краю
Нема й не буде вадам -
Безоднею течуть.
І ми, як рафінади,
Солодим каламуть.