Дихаю тобою

Инна Босак
Безмежне небо над моЄю головою
І безлІч роздумІв в моЇх очах.
Я не живу, я дихаю тобою!
А ти приходиш лиш у моЇх снах.
І навІть сонце не розбудить серце,
І дощ не згасить полум'я моЄ,
я не живу, я дихаю тобою,
бо ти І Є життя моЄ.
НІхто й нІщо не зможе цього вбити,
І поки в жилах не застигне кров,
я не живу, я дихаю тобою,
повторювати буду знов І знов!!!