Нитка

Инна Босак
Де рветься нитка-хтось один згоряЄ,
тодІ на рани Інший сипле сІль.
Любов жорстока, ІнодІ вбиваЄ.
ВбиваЄ все, лиш залишаЄ бІль.
Де рветься нитка-значить було тонко.
Не варто, значить, вузлики в'язати.
Немають сенсу зламанІ стосунки,
смертельно хворе вже не врятувати.
Де рветься нитка -плакати не треба,
щоб не пекло пораненІй душІ.
Де рветься нитка -потай рветься небо.
Де рветься небо-пишуться вІршІ.