Цукрова вата наших мр й

Екатерина Цымбалист
Цукрова вата наших мрій:
Така тендітна і ваблива,
Така солодка і смілива.
Лиш з’їсти чудасію вмій.

Занадто довго кожен з нас
Її милується красою.
І укривається мушвою
Солодких мрій іконостас.