Квiти до ювiлею. Цветы к юбилею

Борис Праздников
          КВІТИ ДО ЮВІЛЕЮ.
    присвячується нашим матерям

Згадайте всі любими Ваші квіти,
Коли волосся довге, пестив вітер...
Та вів за обрій п'яну ніч, тверезий ранок,
То що минуло,- залишИло в серці рану.

То що минуло, - булО, як постріл з лука,
А наконечник ще й досі в серці - біль розлуки.
Роки лишають нас, їм не влаштуєш спротив,
Та скільки їх залишилось не впросиш?!

Не кому не показуєте болю ані трошки,
З минулого-булого пригадаєте волошки...
Золотою краплею впадають Ваші сльози,
Коли згадаєте пройдешні біди та морози.

Але шлях в'ється далі, та в обличчя вітер,
Він Вам же сльози як рукою витер.
На радість у житті приходять діти.
Приносять з Ювілеєм ніжні квіти.

****************************************
смт. Брюховичі 22.08.2012р.