Ночь

Игорь Дра
no4` na kon4ik yazika
polojila sladost` gub
s palcev kapaet voda
obnajaya teni ruk

shelka talii izgib
mejdure4ie luny
speloy yablon`u ukrit
svet obratnoi storony

na kolenyax jarkih 4ash
pod ru4iami rodnikov
stonami istomy 4ash`
belix kapel trostnikov)*