I am a dreamer, an honest dreamer...

Екатерина Скопина
I am a dreamer, an honest dreamer,
I wonder, why the sun rises in east.
I hear a scream, somebody is winner.
I see the angels, they really exist.
I want to know details and gist,
I am a dreamer, an honest dreamer.

I pretend as if I was realist,
I feel, how warm this wind is.
I touch each evening a mist.
I worry, that devils really exists.

I cry, cold rain makes me cry.
I am a dreamer, an honest dreamer.
I understand, I can't this deny.