ми не поганi, ми сучаснi

Катя Качанова
давай кожен день валятись перед теликом.
я більш не митиму посуд,
почнемо вбивати метеликів
в наших з тобой животах.
я скажу,що ти класний,
ти скажешь,що я крута.

давай більш не будемо їсти на кухні
я перед ліжком вдягатиму туфлі,
а ти не приховуй цигарки.
я буду в стразах,в яскравих бантах-
поганою господаркою.
буду кривити губи припухлі,
тримати тіло твоє ногами.
я скажу,що ти класний,
ти скажешь,що я крута.
ми не погані,ми сучасні.