Твоя

Олег Омелянчук
М'яко калюжі упали в двори.
По вікнах вітер. Ніч - межа.
Минуле вчора? Ні, не жаль!
Вже яка є, отаку і бери.

Гріло, співало, пахтіло? Авжеж...
Зі страхом втрати лови сну
В одвічних згадках про Весну.
Знаєш, і возом ту не оминеш,

Що присудилася. Тож у гаях
Не марно мрію. Порух вій
На тебе вкаже: ось ти! Мій
Вечоре-легіню, знову твоя

Осінь...

-------------------
(Малюнок взято з інтернету)