Навколо

Иголкова Ка
Навколо нікого,
Хто душу зігріє,
Хто заспокоїть,
З ким можно помріять.

Нікого навколо,
Хто клявся у дружбі
Казав:"Буду поруч,
Поможу у скруті"

Нікого навкруги,
Усі розійшлися.
Усі такі люди,
Звикай,не журися...

Igolkova 2012
13/08