Ход1м туди...

Ольга Колодуб
Ходім туди, де пахне рута-м'ята,
Де навесні співають солов'ї,
І від кохання вже трава прим'ята,
Де розтривожу почуття твої.
Ходім туди, де грають колискову
Маленьким діткам сильні явори...
Я подарую сум твоєму слову,
А ти в душі моїй  троянди віднайди.
І хай насняться тобі ночі журавлині.
В курликанні тім туга і любов...
Пробач, але в душі твоїй віднині
Непізнаною повторюся знов.