Биография Кармапа Trinley Тхайе Дордже

Бесконечна Любовь
Матрейя родился
Кармапа Трелей
в  Лхасе, Тибет в 1983 году.
Уже ребенком он не стеснялся
и откровенно Богом всем представлялся
Его неоднократно все проверяли
глупые люди Бога не знали…
В 1994 году юный Бог отправился в Тибет
и заявил:
Прошлого нет.
Я на все вопросы ответ.
Китайцы злодеи, вам тоже привет!
17 марта 1994 года, одиннадцатилетний мальчик
на весь мир заявил:
Я Ваш Бог. Я ваш Новый Герой и кумир.
У меня теперь есть Черная Корона Божества
Я ваш Бог Отец. И подпись:  Кармапа Trinley Тхайе Дордже.

Конец.

Матрейя was born
Karmapa Trills
in Lhasa, Tibet in 1983.
Already as a child he did not hesitate to
and frankly the God of all seemed to
He was all checked
stupid people of God did not know...
In 1994, the young God went to Tibet
and said:
There is no past.
I'm all for the questions the answer.
The Chinese villains, you, too, Hello!
on March 17, 1994, a boy of eleven
on the whole world said:
I Am Your God. I'm your New Hero and idol.
I now have a Black Crown deity
I am your God, the Father. Signed: Karmapa Trinley Thaye Dorje.

The end of the.

Бог жил и учился в Индии
Он узнал и постиг там немало
Во всех школах и традициях Буддизма велика его слава
Буддийские высшие Тантры тоже все есть
Подумайте сами, чья это месть
И глупая лесть…

В 2003 году название vidyadhara Бог закончил
Свое обучение, и познал, все Велики Тантры.
С тех пор он за всеми вами зорко
Следит и проверяет кто что говорит…
Он все видит и знает
И вас всех периодически
Проверяет…
Продолжение следует всегда… да… да…


God lived and studied in India
He knew and understood a lot
In all schools and traditions of Buddhism greatness of his glory
Buddhist highest Tantra, too, everything is
Think about it, whose is it revenge
And stupid flattery...

In 2003, the name of the vidyadhara God finished
My education and experience, all the Great Tantra.
Since then he has for all of you Zorko
Monitors and checks what anyone says...
He sees everything and knows
And all of you to periodically
Checks...
To be continued always... Yes... Yes...