Вже скоро осiнь...

Инна Приходько
Яріє ліс у буйному багатті
холодним полум’ям нестиглих мрій.
І нишком зайчику ладнає плаття
пропахлий літом щедрий деревій.

Примхливо й владно увійшла в обійстя
княгиня Осінь, що, як світ, стара,
приспала Мавку в облетілім листі, -
Лукаш даремно на сопілці гра…