Супольнасць

Махнач Сергей Юрьевсын
У супольнасці паэтаў
Ёсць адметная прыкмета,
Як там кажуць, «хочаш вер, а хочаш – не»:
Значна болей працаздольнасць
Тых паэтаў, хто супольнасць
Назірае у кампутарным акне.