Напевно запiзно

Валентина Толошная
Відчувати,  коли затихає розчулений дотик
від гарячих долонь,  що спізнились на безліч років.
Невідомий мотив забринить…  Та гіркотний  супротив:
- Де ти був дотепер, по яких ти дорогах ходив?
Як нам бути з тобою,  відколи  нарешті  зустрілись,
може  поряд піти, чи залишити в спогадах мить?
Невблаганна жага розгортає утомлені крила…
Та, напевно, запізно.  І серце так тужно щемить.
Крізь буремні  шляхи пронесла свою вражену  душу
та втомилася. Вибач.  Утіха наразі в журбі.
Залишайся в своєму житті. Я піду, бо я мушу.
Та багато себе я залишу назавжди в тобі.


серпень 2012