I я живу, а нiби то i нi

Плачущий Паяц
І я живу, а ніби то і ні,
Проходять дні, я заростаю льодом,
Вростаю в камінь я, лежу на дні,
Забув про сонце-як не бачив зроду

Ламають зуби, змії як-труять.
І як вода-отрута камінь точить,
І сам я став холодний як змія,
Під шаром поглядів-настоянкою з жовчі

\14.08.2012.