Пробач

Юля Блюсович
Привіт! Ми не бачились давно,
Не відкривала книжку цю роками.
Тоді я ще залила сум вином.
Вчора згадала. Я усе згадала.

Та плакати, повір, тепер не буду.
Пройшов той час, і ми уже не ті.
Я обіцяла - тож усе забуду
Окремо підем далі - я і ти.

Пробач! любов це зовсім не кіно!
Сплелись навіки там добро і зло.

А знаєш, щось таки змінилось, друже.
І серце, ніби, знову ожило.
Здалось напевно. Якось дивно дуже.
Прощай, старенький! Все вже в нас пройшло.

Бувай! Побачимось нескоро знов!
Я закриваю книжку цю востаннє.
То був роман солодкий про любов.
Поставили вже крапку у коханні.

Пробач! любов це зовсім не кіно!
Сплелись навіки там добро і зло.


26/27.08.2012