Шукай колоду в сво му оц

Евгений Мотурнак
Це мудрість з дідів-прадідів, але
В собі копатися, людей не помічая,
Без гарних прикладів, скажу я чесно - зле.
Цей шлях зведе де-інде, не до раю.

Нехай! Ми толерантні, ми живі,
Ми посміхаємось, при зустрічі радієм.
Ми сонце бачимо в росінці на траві.
Ми в людях бачимо не вади, а надію.