За все люблю

Саша Маслак
Виходить, ти- знавець сердець голодних,
Виходить, ангели існують на землі.
Кохаю кожен рух твій, кожен подих
І кожну зморшку на твоїм чолі.


Виходить ти- тепло ночей холодних,
Виходить ти крадеш мої думки.
Кохаю сум очей твоїх безодніх.
За все люблю, і навідь за плітки.


Здається почалося все не з тебе.
Здається я забула слово гідність.
Є в цьому плюс - що ти даруєш небо,
Та мінус твій - різноманітність.


Здається я не хочу тебе втратити,
Здається я не можу вже чекати.
Я більш не знаю чим години квапити,
Тепер запізно, щоб до тебе не звикати.