Yanilmayan insan yok..

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
YANILMAYAN INSAN YOK;
YANILANDA CHOK;
HEP SEVMEK ISTEYINCE KENDILERINI YAKTILAR;
SEVGIYE INANCINI KAYB ETTILER;
SEVGI YOK DEDILER;
AMA ASHK ARIYORDULAR;
INSAN SEVER,SEVILER;
HERKES ZATEN BUNU ISTER;
ISTEYINCE OLMUYOR;
SEVINCEDE YANILIYOR;
PEKI NEDEN BOYLE OLUYOR?
SEVMEK SUCHSA-SEVMESIN KIMSE;
EGER SUCHSA DEMEK KI SUCHLUYUM BEN
SEVGI OLSUNDA HAZIRIM YANILMAYA...