Bekliyorum sessiz bir liman sahilinde

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
Bekliyorum sessiz bir liman sahilinde,
kenara chekilmish bir kum tanesi gibi ,
her guneshin batiminda ,
yarinima umutla bakiyorum,
beni goturecek dalganin gelmesini-
sabirla bekliyorum....

Geceler kapandi gonul yarama,
acilar basar karanlik sabahima,
gozlerim aglarken yoklugunda,
ichim yanar sessiz sokaklarda,
sokak lambalari altinda,
yine o soguk kaldirim tashlarinda,
seni dushunurken yalnizlikta,
ellerimi achtim GuLuM tutsana,,,,,

Yalnizim artik dunyamda,
ne duygular var nede umutlar
ne hayaller kurabiliyorum
nede sevebiliyorum,
kirilmish bir kalple yarinima kus bakiyorum.

Seni her an, heryerde ....
gozlerimin onunde gorebilidigim gibi,
yuregimin her saniye,
seni andigi gibi,
ichimi yakan alevda
yazan ismin gibi,
sen beni ozledinmi-,
benim seni ozledigim gibi.

Her gecenin karanliginda,
Sokaklarin arasinda,
Her isyanin arkasinda,
Buyuk bir sevda saklidir.
Benim sana olan sevdam,
Gecelerin ichinde yashayan YILDIZLAR kadardir