Hayat ne garip..

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
Hayat garip goruyor musunuz?!?
Zamanla bir kishi ichin canInI kurban veren
Shimdi dushman gibi olmushlar ...
Allahin selamini bile vermiyorlar
Sanki verince gunah olur,
Evet enishi,yokushu chok bu fani dunyanin
Ama bu kadar olacagini bilemiyordum,-
Shimdi kendime ispat ettim....
Ey bu fani dunyanin ALLAHsiz insanlari duyun ,
Dunyanin sonu geliyor,
Kirmayim genc kalplerinizi,
Sevincle, guzel gozle,- dunyaya yashamaya bakin,
Inadinizi kenara koyup,
Iyi yashamaya chalIshIn ki
ALLAHda size yol achsin ,mutlu etsin.....
Sanmayin ki shimdi mutlusunuz
Bu sadece gorunush bashkalari ichin,
Sizin ichin degil kendinizi kandirmish oluyorsunuz
Boyle dushununce,,,,
Aslinda en aci chekenide ,yashayanida,uzulenide,
agliyanida ,ihtiyaci olanida sizsiniz.
Sadece kuchuk shans istedim soz verdin
Evet verdin ....
Ama sozunu tutmadin, Artik ne diyegeceyimi sana bilemiyorum
Ey inatchi,insafsiz Allahsiz insan............
ALLAH SANA YARDIM ETSIN
GOZLERIN ACHSIN ,-
BU DUNYANIN EVET BU FANI DUNYANIN GUZELLIKLERINI GORESIN
AFF ETMEYI BECERESIN,
INSAF NE OLAN SHEYDI OGRENESIN.....
BUNLARI BILDIKTEN SONRA NE UZULESIN NE DE UZESIN,
NE ACI CHEKESIN NE DE ACI CHEKTIRESIN........
AGLAMAYI ICHTEN YUREKTEN BECERESIN
YALANCA DEFELERCE AGLADIGINDAN OLMASIN DIYE....... :(
ZATEN OLMEDIM ve DUSHUNMUYORUM.....
GERCHEKTEN DEYMEZ .....
HAYAT DEVAM EDIYOR ,
HAYAT-YASHAM GUZEL,- GUZEL BAKINCA....
BENDE GUZEL BAKMAYA OGRENDIM
VE YASHAMAYA DEVAM EDIYORUM........