Fikrimin ince gulu

Ираде Исмайлова-Казимова Бехмен
Hayatinda bashkalarinin izleri var belli.
Sen gitmeye karar verdin, ben de izin veriyorum.
Ve biliyorum ki bu hayatta hich kimse seni,
Benim gibi yurekten sevemeyecek.
Kendimi sana zorla sevdiremem.
Benim sevgim gerchek senin ki yalanmish.
Yoksa boyle kolay vazgechmezdin benden.
Sensiz yashayamam sanirdim, olmedim.
Benim ichin chok degerlisin fakat vazgechilmez degilsin.
Hayat bana zehir oldu ama bilki chok gucluyum.
Seni hich uzmedim kirmadim.
Bunlari da hich hak etmedim.
Hayatta tek dilegim,
Bana yashattiklarinin aynisini sende yasha ve beni anla.
Ne eksik ne fazla.
Bilki seni hich affetmeyecegim....
Chunki sen bizden mutlulugumuzu aldin.
Bize shans vermedin.
Emek harcamadin.
Ben mutsuzken sen de mutlu olma.