Грати у кому

Дима Коваленко
Вертаючись, немає відчуття потрібного дому
Ставлю дві замість трьох крапок і прагну грати у кому
Нову ставлю кому після кожного чужого кола
Де я відображаюсь кривий, а дзеркала всі рівні навколо

(2012)