Метелик

Макс Янг
загинув наш метелик
під кінець ледь крилами махав
підніму я в пам*ять келих
за те щоб тихо спочивав

поховаем ми його у ганку
9, 40 днів та рік запам*ятаем
навіщати будем зранку
а потім всі позамовкаєм

від жахливої картини
немає час поваги до могили
хрест засипаний у купі листя
повалений лежить без гостя

безжалістна зима доб*є
брудним взуттям затопчить новизна
але спочатку ястреб поклює
і скриє все павутиння білизна

минуть літа й зима
могилу в пам*яті уб*ють живі
метелика того нема
але з*являться нові...

отож я піднімаю келих
і хай земля для нього буде пухом
спочивай же наш метелик
ти був сильним духом...



Grey.
17:32. 30.08.12
Четверг.