Про100 ПроЗорiсть

Валео Лученко
Знаєш, Серце, за що я люблю осінь? Просто за цей особливий запах, в якому сотні відтінків.

Так пахнеш ти, так пахне туман татаринням,так пахне осоння в саду споришем і сливами,так пахне село італійське щойно спеченим хлібом,молодим вином, оливами, крохмалом серветок в таверні та коциком вовняним, що гріє тебе на веранді...

Знаєш, Серце, за що я люблю барви осінні?

Просто за спокій пастельний, гармонію, щоденні зміни.Осінь вона, як кохана жінка, яку відкриваєш щодня, щогодини. І ці відкриття тішать так, що хочеться жити вічно та вірити в ілюзорність часу...