нык нык

Саша Гималай
Мин бит сине нык яратам,
Сине мин убешем, саклам!
Син минем йорэгемдэ,
Хэр кон анда, минем белэн
Сакла минем мэхэббэтем!

Татарча бернэрсэ белмим,
Хэм бит сине мин анламим!
Синен белэн булсын очен,
Жаным мин яратам сине,
Сакла безнен мэхэббэтне!
             19.06.12