одно отчество

Аня Которая Кот
на смак вона як пальона водка
так само п'янієш
і хочеться вирвати
розірвати на шматки стіни
їх чотири, а ти один
у квадраті
навіть у кубі
Мрієш про хвилі, про танці на Кубі
у клубі
мариво, хибний сон
у тебе білет у Херсон
у поїзд, до одноразових друзів
і начебто у горлі кість
це знову ти, моя люба самотність