ответ

Елизавета Середа
люби мене люби,
без болю і без плачу,
ніколи не забуду я тебе,
тебе більш не побачу.

Хочю щоб ти відчув те,
шо кожен день я відчуваю,
щоб не забув ніколи ти мене,
я тебе ніколи не забуваю...