Менi би Вас давно...

Зиновий Маль
Менi би Вас давно забути...
А Серце трепетно клекоче...
Iб"еться в груди, б"еться в груди...
Кохати-бачить Тебе хоче!
Хоча куда менi до Тебе...
Таких як я, у Вас - вже море...
I кожний кличе Вас до себе,
А я для Вас - господне горе!
I Ти Здивуешся, Ангелик...
Чи я давно iз пекла вийшов?
Я просто Зеник... просто Зеник...
Що Русь держав, держав за "дишло"...
Там був запряжен "ОСЛИК" впертий...
I хто же, хто iм поганяе?!
Чи вiн герой? Чи хлопчик жертви?
Вiд смiху можна тiльки вмерти!
Минуле Зла ЛЮБОВ"Ю стерти!!!
ЛЮБОВ, як Бог, в путi чекае...

А Ти дивуйся - не дивуйся!..
Тебе кохаю так як вмiю...
Зi  мноюувi снi цiлуйся...
Тебе в коханнi я зiгрiю...