Любов-це

Людмила Таланчук
Любов-це  відчуття  прекрасне...
І  радість,і  печаль,і  сум,і  страсті.
І  роздуми  контрасті.
І  сльози  радості  й  печалі 
і  запитання  у  деталях.
Де,як,коли,чому,
навіщо-запитуємо  ми  так  різко.
А  відповідь  приходить  мітко,
у  саме  серце,в  душу  чітко.
Любов-це  рай  земний,
Боже  блаженство  і  Дух  святий
і  Матір  Божа.
Тримай  все  в  читоті  і  в  полум'ї  любові.
І  збережи  ці  відчуття  на  довгі  роки
І  дасть  тобі  Отець  Небесний 
усе  прекрасне  й  чудесне,
що  може  бути  на  землі.
Твоє  завдання  збережи.