у маленькому куточку...

Людмила Таланчук
У  маленькому  куточку,
сидить  хлопчик  тихо,
Бо  у  нього  у  хатині,
є  велике  лихо.
Поховали  рідну  неню,
сьогодні  з  обіду,
Нарікає  той  хлопчина,
на  ту  злу  годину.
Бо  є  ще  крім  нього,
У  родині  троє.
Що  робити  татусеві,
з  тими  діточками,
як  злая  та  доля,
забрала  в  них  маму.
Став  тато,взмолився,
Лихо  мені  лихо,
Прийди  Матір  Божа,
на  допомогу...
Пройшли  літа  молоді,
Став  тато  сивіти,
А  діточки  вже  дорослі,
і  вже  в  них  малі  діти.
Матір  Божа  всіх  підве;ла,
всіх  їх  взростила.
То  ж  моліться  люди  добрі,
Бо  в  ній  Божа  сила.