Ма кlордадаьд

Микаил Сапралиев
Селлара къе вахар хьо, ва,
  Миска жlали хинна дlа хlана отта?
Ма кlордадаьд сона, хьа писал ла,
Тоаяь мича йоал из хьа ворда .

Селлара во сайре хьо, ва,
 Къиза lуйре хинна дlа хlана отта?
Ма кlордадаьд сона, хьа кхоане ла,
Сайса мича боал из хьа форд а .

Селлара даькъаза денош шо, ва,
 Бийсаш хинна дегаза хlана увтта?
Ма кlордадаьд сона, шун боадо ла,
Сийндийя эгийта оаш борд а .

Селлара гаьннара гуйре хьо, ва,
 Мургlаста даьре хlана дувха тlа.
Ма кlордадаьд сона, хьа дорхал ла,
Хаоттам хьувз нийслуш гlорда .

Селлара къе вахар хьо, ва,
  Миска жlали хинна дlа хlана отта?
Ма кlордадаьд сона, хьа писал ла,
Тоаяь мича йоал из хьа ворда.

Гlермане, 31. Мангала бетта 2012 шу