Бэрша прастан

Лилит Мазикина
Бэрша прастан - вастэндыр паны.
Мэ сомас чяй - мэ ячьём ромны;
кокорьятэ, дыкх, акана чяя.
Тэрныпэ миро со за чёр чёрдя?
Саво чёрдя - мэк лэнца кхэлэл...
Пал окно миро - калэ чириклэ;
откэрава фэнштра, криго традав.
Кицык ангил шудрэ брышында? -
сарэ битыро! "Забистэр", пхэнэн.
Нэ сыр пшалэс забистрэла - пхэн?