Чи ви готов ризикнути?

Эрик Дрэйвен
Це почуття вбиває,
І підвестися не дає,
А потім оживляє,
Наснаги додає!
Якщо воно взаємне,
Це насолода з насолод,
Її відчути так приємно,
Поринути у її грот.
Але й по іншому буває,
Що не взаємне почуття,
Людина мучиться, страждає,
Не хочучи свого життя.
Тож вам моє питання:
Чи ви готові ризикнути,
У серце пропустить кохання,
Так щоб у ньому потонути?