Natalie

На-На Настя
I remember your short blonde hear,
Your white giant parrot, your beautiful nails.
A student with candies & kindness as well.
The letters of name. And I never claimed
But you weirdly took only green dollars.


I remember your gum, your nice mental smell,
Your nice gentle voice.
You gave me nice choice
While giving your nice exercises. 


So is it a rule, that you're never rude
As well as all those privet teachers?
You take money like whore,
Always shut your class door...


But you're not like those sluts
‘cause you’re better.