Ласкавий вересень голубить

Галина Яковлева Украина
Ласкавий вересень голубить,
І з лісу шле палкий привіт.
Він ближнього свого возлюбить,
Відтворить в серці дивосвіт.

На все у світі Божа ласка,
Ми їй вклоняємось низенько.
А ліс осінній, мов та казка,
Грибів вродилося рясненько.

Дарунки шле такі приємні,
Що не опишеш їх словами.
І свої скарби потаємні,
Він щиро всі розділить з нами.