ты я. я ты

Ким Винчи
ў гэтым жніўні зоркі не згасаюць.
як быццам мы лямпачки падпалілі.
наперадзе - твая рука і верасень.
і мае малочныя дажджы.
трымай мяне за руку - мацней трымай.
як нас прасілі.
восень.
верасень.
ты і я.
я і ты.
апошні трамвай ...