Осiнь

Виктор Янковенко
Зима приходить не зразу.
Не зразу зникає любов.
То сірим дощем образу
Осінь виказує знов.

Здавалось,  що вже забувся.
На листя улігся сніг.
Промінь крізь хмари пробився,
Чується знову твій сміх.

Сказати лише одну фразу
Сил не хватило мені.
Зима приходить не зразу.
Осінь спочатку в вікні.