Жаль

Виктор Янковенко
Жаль, що приходиться старіти.
Життєвий шлях не зможеш повторити.
Як течію річок не повернути,
Так старість неможливо обманути.
А так не хочеться старіти!
Щоб не хандрить і зовсім не хворіти.
Справи усі достойно завершити,
Та щедро блага ближнім роздарити.
Знову у вир пірнути з головою.
Душа щоб не черствіла від покою.
Із пам’яті позбавлення всі стерти.
Життя пройти по-новому. Відвертим.