Майстрам Слова

Тимофей Середа
Радуйте нас хоч віршами,
Коли буде нам погано;
Слово завжди буде з нами
І залічить наші рани.
Прокидайтеся з півнями
І, якщо слова дозволять,
Зустрічайте день піснями.
Пісня кличе нас на волю,
В пісні ліпша наша доля;
І, буває, нас будує
Спів пташок і вітер в полі,
Що не тільки вухо чує.
Тож серця творіть багаті.
Словом тим, що ви створили
Можна горе й щастя дати -
У словах багато сили.