Все минеться, все мина

Тимофей Середа
Все минеться, все минає,
Сонце новий день вітає,
все минає все минеться,
І у грудях серце б*ється.
Все минеться все минає,
Соловей в гаю співає,
Все минає, все минеться,
Все в мені чомусь сміється.

Все минеться, все минає,
І лише земля все знає,
Все минає, все минеться,
Змінить русло й повернеться.
Все минеться, все минає,
Кожне полум*я згасає,
Все минає, все минеться,
Певно це в мені, здається...