Виснык неба

Тимофей Середа
Ледь відчутне, незнайоме
Щось спустилося із хмар,
У цього немає дому,
І воно не має чар.
Десь колись чомусь тумани
Приютили це до себе.
Пізно, вчасно, може рано
Сходить-пада вісник неба.