А одиночество прекрасней

Наталия Копыл
Самотність!...Боже, це ж чудово.
Бо це ж справжнісінька свобода.
Свобода руху й вподобань.
Немає смутку, що приносив лиш страждань.

Я, наче птах у небі, вільна.
Я знов живу, я знову сильна.
Це мов ковток повітря свіжого,
Та все ж хочу знайти того Єдиного.