Самотня вулиця

Наталия Копыл
Самотня вулиця, що нас чекає
Без нашого тепла собі страждає.
Різні вона зустрічала долі.
Була свідком й радості, і болі.

Була і затишним місцем вона,
Стала опорою, бо все ж вона міцна.
І сльози бачила вона людей,
Гостинною була і для дорослих й для дітей.

Зібрано тут купа емоцій,
Багато радості тут й злості.
В ній кожен віднайде себе.
Нехай вона живе й цвіте!