Я не буду

Татьяна Евченко
Я не буду більше писати,
Не чекай від мене листа.
Я не буду більше шукати,
Провину в собі, причина проста
Я не буду більше чекати,
Що милість ти подаруєш.
Я не буду більше питати,
Чи мене взагалі, ти цінуєш.
Я не буду більше казати,
Що тебе я дуже кохаю.
Я не буду більше благати,
Бо жалості я не бажаю.
Я не буду більше сидіти,
Чекати на твое мовчання.
Я не буду більше терпіти,
Не можу, не маю бажання.
Я не буду більше просити,
Про теплі і ніжні слова.
Я не буду більше любити,
Я не лялька, я просто жива.