Замовлення. Художнику

Татьяна Евченко
Намалюй моє життя,
Барвами яскравими.
Намалюй і почуття,
Бурхливими й цікавими.
Намалюй мені дорогу,
Не круту щоб, не важку.
Намалюй щасливу долю,
Щоб безхмарну і легку.
Намалюй здроров*я, силу
І везіння намалюй.
Намалюй сім*ю щасливу,
Фарб на щастя не шкодуй.
Щоб світились мої очі,
Радістю й теплом
Щоб душа була зігріта,
Коханням і добром.
Намалюй все як я хочу,
Як ти бачиш, намалюй.
А коли це все  напишеш,
Ту, мені картину подаруй.