Прозорий дим

Инна Койнаш
Прозорий дим від тонкої сигарети...
Ти почуття втрачаєш, як монети...
Тебе приваблюють пустощі даремні,
І ти, як звір, блукаєш в ночі темні.

Розкіш і самотність стирають пил життя.
А ти весь час покірно пірнаєш в небуття.
Ти ніби заблукав у своєму ж лабіринті
Тікаючи від світу у дикому інстинкті.