Зимно

Виоланта Кизил
мені здається чи ми віддаляємось?
на дворі літо...
а мені зимно.
чи може це я так довго вагаюсь
у світле майбутнє повірити?
скажи мені правду,бо серце темніє.
і я неохоче дивлюся довкола...
на дворі вже літо,а мені досі зимно.
стелю наче постіль смуток шовковий...